3-4 sovrum med magisk sjöutsikt på strategist läge. Infinity pool, gym, garage.. Nära service och ner till vattnet. €410 000

Posted by on apr 11, 2019 in Sjöar, Lake, Lägenheter, Nära havet | No Comments
3-4 sovrum med magisk sjöutsikt på strategist läge. Infinity pool, gym, garage.. Nära service och ner till vattnet. €410 000

Fastigheten

Lägenheten med sjöutsikt är en del av ett elegant bostadsområde som nyligen byggdes med uppvärmd pool och gym.

Anläggningen ligger på ett mycket intressant läge: på den första kullen i en gammal by, begavs den med en full och hisnande sjöutsikt, bara några steg från centrum och deras lokala tjänster.

Det är möjligt att köpa en förtöjningsplats nära hamnen. Romantiska utflykter till Montisola eller närliggande sjöar är lätt tillgängliga tack vare den nära färjehållplatsen.

I detta sammanhang erbjuder vi en tre sovrums lägenhet på två nivåer, fint möblerad och furbished, med sten och naturliga detaljer som berikar din njutning.

På nedervåningen öppnar en separat entré in till ett enkelrum med garderob och badrum, ansluten via en liten hall till det stora vardagsrummet med öppen spis och kökshörna, mot den eleganta promenadterrassen och den förtrollande sjön.

På första våningen finns ytterligare två stora sovrum med extraordinära synliga träbjälkar, ett av dem är ett sovrum – utrustat med en rymlig klädkammare och direkt tillgång till den privata balkongen med sjöutsikt. Ett ytterligare badrum fullbordar atmosfären.

Det är möjligt, på grund av det generösa utrymmet i det tredje sovrummet, att skapa ett fjärde sovrum om man vill.

Fastigheten, inrättad med särskild uppmärksamhet på ytbehandling och material, är utrustad med golvvärme- och kylsystem. blixtscenarier, varje rumstemperatur och slutligen sin fjärrstyrning garanteras av hemautomationssystemet som redan installerats.

Möbler, garagebox och källare ingår i priset.

Euro 410.000 (möbler, garage och källare inkluderas i priset)

Området

Städerna Sarnico, Lovere, Iseo, historiska kistor, socialt liv och kulinarisk livlighet är mycket nära och lätt nås med bil.

Unikt för denna lägenhet är det strategiska läget: på kort tid når du några av de vackraste städerna i norra Italien, rika på historia och kultur, såsom den romantiska Venedig och Verona, den glamorösa Milano, fascinerande Bergamo och andra städer.

Det är också en idealisk utgångspunkt för skidälskare (Montecampione är 1 h bort) och att njuta av extraordinära upplevelser kring Franciacortas kända källare, för vinälskare med sina unika smaker och dofter.