Autentisk lantgård i närheten av Belvedere Ostrense, Marche €2.300 000

Autentisk lantgård i närheten av Belvedere Ostrense, Marche €2.300 000

The Property

Autentisk är adjektivet som bäst beskriver denna charmiga casale på landsbygden i regionen Ancona, regionen Marche.

Om du redan har upplevt det verkliga livet på en traditionell Marchesisk bondgård, kommer du att känna igen alla de typiska elementen och återuppleva samma känslor av det förflutna. Om det är första gången du går in i en “marchigiano farmhouse”, kommer du att känna som om du förflyttats i tiden och kunna föreställa dig jordbrukarnas dagliga liv i ett ögonblick.

Huvudhuset

Huvudbyggnaden har bevarats perfekt, med noggrann uppmärksamhet på originaldetaljer. Huvudbyggnaden är totalt ca 680 kvm, fördelade på 2 våningar. Som det ofta hände tidigare – när familjen blev större – byggdes huset ut genom åren. Därför är den totala ytan så omfattande nu.

Gården har omvandlats till ett lanthus för gäster som kommer till Marche, en region där du kan njuta av konst, kultur, sport och koppla av samtidigt.

Nedervåningen:

Här finns gemensamma utrymmen: stor lounge, rymlig matsal, frukostrum, industriellt kök, badrum.

Övervåningen:

Den nuvarande ägaren har skickligt indelat den i 2 självständiga lägenheter, så det är möjligt att använda en av dem som huvudhem för familjen medan du hyr den andra en gång i veckan eller som enB&B.

Den större lägenheten har ett härligt kök / vardagsrum med stor öppen spis, 5 rymliga sovrum (ett med mezzanine) alla med eget badrum.

Den mindre lägenheten har ett kök, ett matsalrum med original öppen spis, 2 rymliga och ljusa sovrum och ett badrum.

Alla rum har färdigställts med originalmaterial, med rengjorda och återanvända cottoplattor, träbjälkar, dörrar och inredda med delar som återkallar den typiska designen av tiden i Marche. De gröna linjerna längs väggarna är genomtänkta: bönder brukade måla väggarna, speciellt basen, för att skydda dem från repor och smuts.

Tvättfat i köket återkallar de gamla stenbassängerna, de keramiska omkopplarna är fina, som ljuskronor med sina enkla och rena former.

Tillhörande utrymmen

Fastigheten har flera tillhörande utrymmen, var och en användbara för sina specifika ändamål.

Den viktigaste är ett gästhus, som kan användas som hem för ägaren eller som ett mindre hus för gästerna. Restaureringen av huset är vacker och helt annorlunda än casalen: moderna ytor, stora fönster för att låta gott om ljus komma in i huset, supermodernt kök och badrum. Alla rum är stora och ljusa, inklusive de 2 sovrummen.

Intill huvudbyggnaden finns ett förråd som också huserar duschar för poolen.

Några steg från poolen finns en uthus med tak, öppet på 3 sidor, som används som sommarkök, så du kan laga mat eller förbereda en drink som du kan njuta av vid poolen tillsammans med dina vänner och gäster.

Marken

Byggnaderna är omgivna av en rymlig trädgård, mycket trevlig, särskilt området runt poolen, som är plant och där du kan placera solstolar och sola. På våren är trädgården en explosion av färger och dofter tack vare den erfarna ägaren, som planterat rosor och andra vackra blommor som skapar en välkomnande och drömlik miljö.

Poolområdet är magiskt med sin 14x7m infinity pool med uppvärmd jacuzzi, båda med utsikt över det extraordinära landskapet i regionen Marche.

Tillsammans med trädgården, ingår ytterligare 7.100 kvm. jordbruksmark i fastigheten.

Om du letar efter en förändring i livet, om du vill vara närmare naturen, men på en plats där du fortfarande kan bygga mänskliga relationer i en mer avkopplande miljö, så är det här platsen för dig. I denna bondgård kan du leva ett långsammare liv, eller göra ett litet företag av det, för att hålla kropp och sinne aktivt.

Energy Efficiency Rate Certificate: ordered

The Area

Fastigheten ligger i en väldigt privat setting, lätt att hitta fram till och med bekväm tillgänglighet för gäster.

Belvedere Ostrense ligger bara 2,5 km från huset. Här hittar du all grundläggande service som mataffärer, apotek, postkontor, banker och mer. I stan kan du också träffa människor och lära känna ny vänner: du behöver bara sätta dig ner i en av barerna, så kan du vara säker på att någon blir nyfiken och vill välkomna dig till lokalbefolkningen.

Lantgården ligger på ett utmärkt läge ur turistsynpunkt, 20 minuter från Senigallias stränder, en halvtimme från naturparken Gola della Rossa, där du kan vandra och besöka de största grottorna i Europa. härifrån om några minuter kan du nå många medeltida byar, var och en med sig egen fantastiska historia att berätta.

Avstånd

Närmsta by med service: 2,5 km
Senigallia: 14 km
Jesi: 14 km
Stranden: 15 km

A14 Motorväg: 19 km
Flygplats Ancona-Falconara: 21 km
Gola della Rossa Naturpark: 30 km
Ancona: 35 km
Sirolo: 50 km

Kommunikationer

Ancona Flygplats: 20-25 min med bil