Familjehus med olivlund på gångavstånd till service i Le Marche, €550.000

Posted by on mar 18, 2019 in Hus & Villor, Våra förslag | No Comments
Familjehus med olivlund på gångavstånd till service i Le Marche, €550.000

Fastigheten

Om du letar efter en mysig reträtt i den vackra landsbygden i regionen Marche, behöver du inte leta längre.

Denna härliga lantfastighet om 252 kvm är helt restaurerad i  modern design och har 3 sovrum och 3 badrum.

Huset

 

Huset har 2 våningar enligt tradition: ursprungliga bondgårdar brukade ha stall på bottenvåningen och bondens lägenhet på första våningen. Under noggrann restaurering har rummen omformats enligt följande:

Nedervåning:

Rymlig entré med fantastisk central trappa som leder upp till sovrummet. Modernt, vitt och ljust vardagsrum med öppen spis och franska dörrar som leder ut till den privata trädgården, fullt utrustat kök i rostfritt stål, gästrum, tvättstuga.

 

Första våningen:

3 rymliga sovrum med utsikt (ett med eget badrum) och ett badrum.

Den kontrast som valts för restaureringen ger den yttre fasaden ett varmt utseende, medan det internt är extremt samtida, perfekt för en ung och modern familj.

Från huset kan du njuta av vacker utsikt över de omgivande vingårdarna, med sina färger som ändras varje säsong.

Omgivande mark:

Huset är omgivet av en mogen trädgård med pool. Ett bord och några stolar mellan huset och poolen låter dig njuta av vackra dagar både inomhus och utomhus.

Fastigheten har också en mark på 6 hektar med olivlund (180 träd): det är jättekul att be dina vänner att gå med för att välja olivolja och sedan ta med dina oliver till den lokala kvarnen för att delta i produktionen av din egen olivolja. Detta är ett typiskt ögonblick, när även barn har kul, spenderar sin tid med sina familjer.

Det här är det perfekta hemmet för en familj: med sina 3 sovrum och rimliga storlek har du chansen att tillbringa din tid här med dina nära, utan att spendera så mycket av din tid till att sköta om huset.

Trädgården är stor nog att njuta av. Marken är väldigt lätt att ta hand om, eftersom det inte behöver mycket underhåll. Du kan också planera att ge den för uthyrning till en lokal bondgård.

Det här är den plats där du enkelt kan maximera din fritid.

Området

Nära till stan med alla tjänster är platsen för detta hus helt enkelt perfekt. Du kan promenera in till stan.

Poggio San Marcello är en liten by, där du fortfarande kan känna atmosfären av dess historia, och där människor är vänliga och hjälpsamma.

Härifrån är det enkelt att nå några av de trevligaste platserna i området: mindre än 30 minuter från stranden, mycket nära naturparken Gola della Rossa, där du kan göra vandringar. Flygplatsen ligger en halvtimme bort.

  • Poggio San Marcello: 1 km
  • Parco Naturale Gola della Rossa: 19 km
  • Senigallia: 29 km
  • Havet: 29 km
  • Flygplatsen Ancona-Falconara: 30 km
  • Autostrada A14: 31 km
  • Ancona: 46 km
  • Parco del Conero: 49 km
  • Sirolo: 55 km

Kommunikationer

Ancona-Falconara Flygplats: 30 min med bil