Stadsnära och havsnära – Lägenheter i exklusivt Residens, Sistiana Bay, Trieste

Stadsnära och havsnära – Lägenheter i exklusivt Residens, Sistiana Bay, Trieste

Lägenheterna

Havsnära och stadsnära; exklusiva lägenheter intill Trieste, nära Venedig

Här kan du njuta av en extraordinär miljö, orörd natur, exklusiva tjänster och bekvämligheter av alla tänkbara slag, när som helst på dagen och året.

Här har du ett boende synonymt med livskvalitet.

Beläget bara några minuter från centrala Trieste och lite mindre än en timme från Venedig, i Sistiana Bay, erbjuder dessa lägenheter och villor dig möjligheten att leva ett sofistikerat och hållbart, idylliskt italienskt liv mitt i byn; havsnära och stadsnära. Med en utomordentlig uppmärksamhet på detaljer, exklusiva finishings, i harmoni med landskap och miljö och service dygnet runt, är detta en plats för dig som söker livskvalitet.

Här får du tillgång till intressanta gastronomiska erbjudanden, tjänster, affärer, en avundsvärd vitalitet av en oförglömlig småbåtshamn och känslan av en obegränsad utsikt över havet. En ny, men gammal plats, formad av lokalhistoria.

Case del Borgo / Lägenheterna i byn

Med utsikt över hamnen, i ljusa färger och byggt med traditionella lokala material, men med alla mod-cons och förfiningar, är Case del Borgo (lägenheterna inne i byn) det perfekta valet att bo i en romantisk och elegant atmosfär. Promenera längs gatorna, shopping, njut av en aperitif på torget, av solnedgångens färger på havet. Det här är ett boende i en charmig, liten exklusiv värld, där du kan njuta av ett vackert boende med tillgång till natur, och samtidigt ha service och stadsliv direkt utanför dörren. 

Lägenheterna inkluderar en komplett konsulttjänst som övervakar skapandet och anpassningen av inredningen med ett urval av den bästa italiensk och internationell design.

Inredning och design 

Lägenheterna/husen/villorna inkluderar en komplett konsulttjänst som övervakar skapandet och anpassningen av inredningen med ett urval av den bästa italiensk och internationell design.

Relaterade tjänster tillgängliga för dig:

Shopping och restauranger

Liksom i varje liten kuststad, finns här många butiker och affärer som erbjuder ett oemotståndligt val av designers, marina butiker och utvalda varubutiker, längs med två shoppinggator.

Delikatesser, vinbutik, glassbar, restauranger och barer erbjuder spektakulära smaker, dofter och färger som ger de bästa lokala och italienska specialiteterna. Shopping här är en konstant överraskning som uppfyller alla smaker.

Övervakning

En bevakad entré aktiv 24 timmar om dagen välkomnar gäster och besökare, hanterar videoövervakningen, med 81 TV-kameror, direkt från kontrollrummet och parkeringen. 

Underhåll

Kontinuerlig service såsom städning, trädgårdsarbete och allmänt underhåll för de gemensamma områdena. Privat fastighetsskötare och  hushållsservice finns tillgänglig för den som önskar. 

Tillgänglighet

Inne i området finns hissar som gör det lätt och bekvämt att ta sig runt i området, för problemfri logistik för man behöver det. 

Resident Pool

På 60 meter över havet, ligger en stor infinity pool med utsikt över bukten med ett fantastiskt panorama. Det här är ett unikt område reserverat för dig som ägare i området; och är en idealisk plats för att organisera oförglömliga privata evenemang.

Garage

I området finns inga bilar, stökiga ljud eller avgaser, men du kan komma hem med bil. Parkeringsgaraget ligger under mark med direkt anslutning till ditt boende via en direkt och täckt väg.  

Uthyrningsprogram

Genom ett uthyrningsprogram kan du som ägare komma hit och njuta av de delar av året som du föredrar, och under resten av året skapa en attraktiv inkomst genom uthyrning. 

WiFi 

Hela området täcks av ett fibernätverk med hög hastighet och tillgång till snabb uppkoppling likaväl hemma som på stranden. 

Privat strand  

En härlig privat strand ger möjligheten att njuta av en elegant och intim atmosfär. Lyxiga solstolar med parasoll och ombyteskabiner samt wi-fi gör strandvistelsen enkel och bekväm. 

Hotel & Spa 365 dagar om året

Under semestern, eller på affärsresan, eller helt enkelt för lite extra lyx finns hotellet Falisia Resort & Spa med utsikt över Sistiana Bay i den centrala delen av boendeområdet. Här kan hotellets besökare uppleva en oförglömlig vistelse 365 dagar om året. Ett lyxhotell med unik stil och personlighet, och med rum som andas sofistikerad elegans. Här finns privat strand med pool, gourmet restaurang, en bar med lounge samt ett Medicinskt Spa med hälsoinriktad restaurang.  Tre ytterligare pooler, room service och concierge finns för att se till dina behov; oavsett om du vill boka en välgörande behandling eller en gourmetmiddag i hotellets restaurang.

Marinan 

Inte långt ifrån Venedig och den kroatiska kusten, ligger Sistiana Marina med sin trygga hamn och erbjuder full service för alla typer av båtar och fartyg. De121 förtöjningsplatserna är utrustade med den senaste utrustningen för att möta varje enthusiasts behov. Känn dig ett med havet och kom hem till ditt eget boende intill när du vill. Den prestigefulla Yacht-klubben erbjuder fördelar och aktiviteter för sina medlemmar, samt finns här uthyrnings- och charterservice med spännande möjligheter att att delta i prestigefulla internationella regattor. 

 

Området

Sistiana Residens ligger 10 km från kosmopolitiska Trieste och 130 km från Venedig; två av de vackraste städerna i världen, och kan lätt nås från alla italienska och centraleuropeiska storstäder.
Trieste flygplats ligger bara 15 minuter bort med bil och avfarten till motorvägen (A4) ligger 5 minuter bort från området.

Här, på en av de mest suggestiva platserna i övre Adriatiska havet, bland lyxyachter och segelbåtar på det klara havet ligger ett paradis av orörd natur, bergsklippor och vacker Medelhavsvegetation.  Bekvämligheten, det privata läget och lyxen av ett residens med olika typer av boenden, alla med utsikt över havet, den lugna och sofistikerade föreningen av modern arkitektur och traditionella lokala material. Den oklanderliga servicen och exklusiva stilen, tillgodoser behoven även för den mest kräsna.

Den behagliga atmosfären i en by långt bort från folkmassor och trafik, med möjlighet att erbjuda dagliga överraskningar och att tillgodose alla behov. Italiensk gästfrihet som blandas med en fusion av excellens, kreativitet, design, mat och livsstil.

Residensområdet representerar också ett projekt för nyskapande landskapsutveckling där miljön fullt ut respekteras. Den har skett i samspråk med miljöministeriet för skydd av mark och hav, i syfte att minska atmosfärsutsläpp och neutralisera miljöpåverkan samt omfatta användningen av förnybar energi.

 

Kommunikationer

Trieste Flygplats: 15 min med bil