Två sovrum och två badrum i nybyggt residens med pool och sjöutsikt, Lenno, Comosjön

Snabbfakta

  • Område: Lenno, Comosjön
  • Status: begagnat, byggd 2011
  • Storlek: 2 sovrum, 2 badrum
  • Faciliteter: Pool, sjöutsikt och två balkonger. Parkeringsplats ingår. Fullt möblerad. Gångavstånd till centrum.
  • Pris: 300.000 euro
  • Ref: SGem244

Lägenheten

Denna lägenhet med två sovrum och två badrum är belägen i ett nybyggt residens (från 2011) med pool och närhet till centrala Lenno och sjön.

Lägenheten är fördelad i två plan, luftigt och spatiöst, byggd och inredd med material i högsta kvalitet. På första våningen finner du entrén, som nås via en privat balkong om 7 kvm. Till vänster ligger ett dubbelt sovrum och till höger stor garderob med utgång till sidobalkong (10 kvm) och ett badrum med dusch.

På framsidan av lägenheten ligger vardagsrummet med kök och sällskpasyta, vilka öppnar upp till en stor terass och 12 kvm, med plats för en utemöbler för lunch och middag vackra dagar. Från terassen kan man avnjuta sjöutsikt i tavern väderstreck.

Från sällskapsytan finns trappan upp till vindsvåningen, där det ligger ett stort master bedroom och det andra badrummet, med ett hörnbadkar.

Utanför lägenheten finns privat parkering och en stor gemensam pool.

Lägenheten säljs fullt möblerad.

Storleken på lägenheten och planlösningen gör den ideal för den som söker ett första eller andra hem med närhet till stad, service och kommunikationer på en av Comosjöns mest eftertraktade platser. Lägenheten lämpar sig mycket väl för uthyrning.

Tillgänglig för omgående inflyttning, fullt möblerad och utan några behov av renoveringar.

Området

Lenno är en av västra Comosjöns viktigaste städer, belägen mellan Lavedos udde och Portezza. Här börjar kustområdet som kallas "tremezzina", som slutar vid Maiolica. Här har hittats arkeologiska fynd sedan Romarriket som förtäljer en spännande historia.

Attraktioner: Kyrkan av St. Stephen och dopkapellet och klostret av Acquafredda, byggdes på 1100-talet och renoverades på 1600- och 1700-talet.

Villa Balbianello, en vacker 1700-talsvilla som ägs av FAI sedan 1988 är känd sedan nyligen för inspelningen av flera Hollywoodfilmer, som Star Wars, Ocean Eleven och Casino Royale.

Lenno erbjuder bra service; restauranger och barer, två mataffärer, bank, butiker och en vacker strand (lido) med utsikt över vackra Venus Bay.

Varje Tisdag är det marknad längs sjön, med ett varierat utbud av lokala produkter.  

Kommunikationer

Milano Flygplatser: 1 h och 30 min med bil

Bergamo Flygplats: 1 h och 30 med bil