Marina di Carrara, renoverad lägenhet med 2 rum och kök

Marina di Carrara, renoverad lägenhet med 2 rum och kök

Lägenheten

Lägenhet med 2 rum och kök till salu, belägen i Marina di Carrara 250 meter ifrån havet.

Denna tvårumslägenhet om 62 kvm med ca 35 kvm veranda, med egen ingång och privat parkering, är helt renoverad 2011 och i perfekt skick, så som ny. Den är belägen i entréplan i en liten fastighet med fem lägenheter.

Planlösning: Vardagsrum med kitchenette, badrum med dusch, dubbelt sovrum och badrum med dusch. Stor privat veranda om ca 35 kvm, perfekt för sköna middagar utomhus.

Smakfullt inredd i modern stil, med all tänkbar komfort. Parkettgolv, badrum i travertine och stora duschutrymmen. Ny möblering.

Inga kostnader för samfällighet. Egen privat parkering. Möjlighet att lägga till skjutdörrar i glas till verandan (till köparens kostnad). Goda möjligheter till uthyrning per säsong eller under kortare perioder.

Denna tvårumslägenhet är den mest eftertraktade typen av hyrsebjokt i denna marknad, och är därför lätt att hyra ut. Det går även att hyra ut sovrummet enskilt, eftersom det finns två badrum.

Området

Marina di Carrara är den sista kuststaden längs den kända nordliga Toscanska kusten, som angränsar till Ligurien. Platsen är eftersökt destination för marmorindustrin och turism.

De Apuanska Alperna omgärdar området  med sitt spektakulära marmorbrott med världens mest kända marmor; den vita Carrara marmorn. I Marina di Carrara pågår stark utveckling tack vare sin hamn och sitt  skeppsvarv.

 

Kommunikationer

Pisa Flygplats: 40 min med bil

Florens Flygplats: 1 h och 15 min med bil