Två sovrum med sjöutsikt, pool, gym och spa. Privat försäljning €349 000

Två sovrum med sjöutsikt, pool, gym och spa. Privat försäljning €349 000

Fastigheten

Underbar trerumslägenhet i nybyggt resort, med uppvärmd infinity pool och spa, vackert beläget på första kullen med sköna vyer över Iseosjön.

Med städer som Sarnico, Lovere och Iseo nära, rika på historia, socialt liv och kultur, finns aktivitet och socialt liv lätt tillgängligt med en kort tur med bil.

I denna kontext finner du den här fina trerummaren, på strategiskt läge i Lombardiet, i ett modernt och stilfullt planerar residens, i modern stil.

Med modern teknik för att styra exempelvis air condition, värme- och kylsystem samt golvvärme, ökar bekvämligheten att äga lägenheten även på distans.

Ett stort rymligt vardagsrum med kitchenette, en hall med ingång till två generöst tilltagna sovrum.

Naturligt ljus och rymd flödar i den välplanerade planlösningen, och stora skjutdörrar i glas i varje rum ger vackra vyer över trädgård och den magiska Iseosjön.

Trädgården är dekorerad med medicinska växter, olivträd och citronträd, och har direkt access till poolen.

Lägenheten har ett badrum, inrett i högkvalitativa material, ett stort duschutrymme.

Området

Läget är strategiskt även med tanke på positionen i förhållande till några av de vackraste städerna i norra Italien, som tidlösa Venedig och vackra Verona, det glamorösa Milano och förstås Bergamo, som blev utmärkt till UNESCO Världsarv som sevärdhet år 2018.

Läget är mycket fördelaktigt för skidåkning, med Montecampione och sina skidorter mindre än 1 timme bort, medan Tonale och Aprica kan nås inom 1 h 30 m. Man kan härifrån besöka de välkända vinkällare av Franciacorta, vilka lockar vinälskare från hela världen med sina unika smaker och dofter.

Vidare är det möjligt att köpa båtplats i den närliggande hamnen; romantiska turer till Montisola eller närliggande byar längs med stränderna längs Iseosjön är lätta att nå tack vare den lokala färjan som stannar på alla huvuddestinationer längs med sjön.