2 - eller 4 sovrumslägenhet i nybyggt resort i Argegno, Comosjön

Snabbfakta

  • Område: Argegno, Comosjön
  • Status: Nybyggda lägenheter i resort, Energiklass A.
  • Faciliteter: Sjöutsikt, terass, solarium, trädgård, pool, parkeringsplats, utomhusområden, källare/förvaring. Golvvärme och solpaneler.
  • Storlek: 2 sovrum och 1 badrum, eller 4 sovrum och 2 badrum.
  • Pris: € 422.000

Lägenheten

Beläget med sjönära läge och underbar sjöutsikt, finns nu de 2 sista lägenheterna tillgängliga i ett nybyggt Residens med 8 lägenheter, pool och privata parkeringsplatser.

Lägenheterna ligger båda på övervåningen och består av: ingång, vardagsrum med kök i öppen planlösning med stor terrass, 2 sovrum + badrum med dusch. Dessutom har varje enhet hälften av solariumet ovanför, en källare / förvaring och en privat parkeringsplats.

Lägenheterna kan också säljas tillsammans och göras til en stor lägenhet med 4 sovrum och 2 badrum.

Till lägenheterna hör stora privata utomhusutrymmen; terass och trädgård (på sidan), vilka blir en förlängning av vardagsrummet, särskilt på sköna vår- sommar- och höstdagar.

Byggmaterial och ytor är av hög kvalitet, lägenheterna har en energiklass A (Eph = 27,40 KW / m * år), dessutom har varje lägenhet golvvärme och solpaneler. Köparen kommer att ha ett urval av finishings och design, och kan därigenom skräddarsy sitt eget paradis vid vackra Comosjön.

Centrum av Argegno ligger mindre än 5 minuter bort med bil, och ca 10 minuter till fots.

Området

Argegno ligger ca 15 km från Como centrum och inom 20 minuters bilresa till motorväg, vilket gör det idealiskt för att pendla till Milano eller längre bort med Milanos flygplatser inom 60 minuters bilväg. Argegno är en viktig stad på västra sidan av Comosjön. Förutom sin närhet till Milano, erbjuder området bra lokal kollektivtrafik - färjor och bussar som garanterar åtkomst till alla delar av sjön. Det är också känt som porten till Intelvi Valley, som är känd för sina stora gröna öppna utrymmen, idealisk för vandring, liksom en skidort och golfbana i närliggande Lanzo Intelvi. Dalen ger även tillgång till Porlezza, Luganosjön och Lugano (Schweiz).

Argegno är också känt för ett rikt utbud av restauranger, barer och andra viktiga tjänster - bank, kemtvätt, postkontor, Lido affärer och butiker; allt du behöver finns över tröskeln.

Kommunikationer

Milano Flygplatser: Ca 1 tim med bil