Nylansering Iseosjön: 12 lägenheter med privat känsla exceptionell sjöutsikt, infinity pool. Anpassningsbara planlösningar, €235 000 – €444 100

Nylansering Iseosjön: 12 lägenheter med privat känsla exceptionell sjöutsikt, infinity pool. Anpassningsbara planlösningar, €235 000 – €444 100

Fastigheten

Nu lanseras 12 nya lägenheter av Avrai Leisure i vackra Lago d’Iseo i ett nytt premiumresort. Området är en fusion av modern design och arkitektur, strategiskt läge, hållbarhet och genomgående hög kvalitet.

Efter den framgångsrika trilogin av Anfiteatro Resort I, II och III, och det senaste projektet i Giardini di Giava, som alla är färdigbyggda, representerar Trivia Resort det ultimata exemplet av sällsynt skönhet och förfining, helt inbäddad i det vackra, tidlösa panoramat.

Trivia Resorts består av 12 lägenheter, från 2 till 4 sovrum, alla med extraordinär sjöutsikt, takterasser och trädgårdar. En uppvärmd infinity pool med pergola and stenbelagd solterass är en vacker detalj, och där du kan njuta av perfekt avslappnade dagar.

Man har valt en modern minimalistisk stil, med glas, trä och grönområden som huvudelement, kombinerat med ett minimalistiskt koncept. Breda glidande öppningar till trädgården, och takterrasserna som garanterar en fantastisk utsikt över sjön, Monteisola och dess sköna landskap.

Detta “Boutique Resort” kombinerar den bästa energitekniken med utmärkta kvalitetsmaterial och -färger.

DE TILLÄNGLIGA ENHETERNA MÖJLIGGÖR FÖLJANDE PLANLÖSNINGAR: 

2 sovrum: 65 kvm lägenhet med 22 kvm terrass med vacker uteplats berikad av berceau och Jacuzzi. Ett vackert läge inbäddat i panoramat av Iseo med garanterad full  sjöutsikt.

Priser från 235.000,00 + VAT

2-3 sovrum: 75 kvm boyta, med rymliga trädgårdar upp till 162 kvm. Ytorna gör det möjligt att lägga till privat pool. Glidande franska fönster ger panoramautsikt och verandor från 24 kvm till 52 kvm, som kan passa exklusiv berceau och jacuzzi. Två bekväma sovrum, men som även kan göras till tre, varav ett mindre enkelrum.

Priser från 256.400,00 euro + VAT

3 sovrum, halvt fristående lägenhet: Fristående rymliga hus upp till 89 kvm, exklusiva privata trädgårdar upp till 148 kvm.
Rymliga vardagsrum, stora glidande franska fönster som öppnar för levande terrasser från 25 kvm till 47 kvm för berceau och jacuzzi, här kan du njuta av en fantastisk sjöutsikt. Den generösa ytan ger plats för tre bekväma sovrum eller två sovrum, varav ett med eget badrum.

Priser från 323.200,00 euro + VAT

4 sovrum, halvt fristående enhet: Priviligerat boende med upp till 110 kvm i den främre raden med exklusiv  sjöutsikt och perfekt harmoni mellan inre och yttre utrymmen. Fantastiska trädgårdar upp till 287 kvm, möjlighet att lägga till privat infinity pool, berceau och jacuzzi. Ljusa inre utrymmen tack vare glidande franska fönsteröppningar, kompletterade med tre eller alternativt fyra stora sovrum och två eller tre badrum, varav ett sovrum med eget badrum.
Den perfekta huslösningen för selektiva kunder på jakt efter exklusiv komfort.

Priser från 429.000,00 – 444.100 euro + VAT

Privat garage, utanför parkeringsplatser och källare finns.

Planlösningar är forfarande anpassningsbara. 


Reservationen av enheterna har påbörjats. 

Området

Gångavstånd till service och bekvämligheter, 15 minuter från de fascinerande städerna Lovere och Sarnico och med bra förbindelser till den stora konstens städer som Bergamo, Verona, Venedig och Milano. Resortet har ett unikt och genuint läge, utan massaturism och i ligger centralt med mängder av olika aktiviteter tillgängliga året runt: från vandringar i bergen, till skidåkning och SPA, till stranddagar på sommaren, båtutflykter, segling, förutom stadens gateway och eno-gastronomiska turer.

I närheten ligger det vackra Franciacorta som lockar vinentusiaster med sin smak. Smaksatta leder av typiska rätter och sofistikerade kombinationer av gourmet med fina viner. Brut, Saten och Rosè är också tre excellenta vägar i sin golfmiljö som har nio banor inom avstånd av mindre än 100 km.

Kommunikationer

Bergamo Flygplats: 40 min med bil

Milano Linate: 1h 10 min med bil