Unik villadröm med pool, Piemonte

Posted by on feb 15, 2019 in Hus & Villor, Våra förslag | No Comments
Unik villadröm med pool, Piemonte

Fastigheten

Detta fantastiska hus ligger på en kulle och omges av vingårdar och med panoramautsikt över det vackra landskapet.

Huset om tre våningar är byggt i natursten, vitkalkad fasad och mörka fönsterluckor och är i mycket gott skick. Detta är ett hus att vara social i, med flera sovrum och öppen planlösning samt en nedervåning byggd som en “gästlägenhet” med eget kök och separat ingång vilket gör det enkelt och bekvämt att ta emot vänner och familj över natten. Gästlägenheten kan också användas för uthyrning.

Huset har inte mindre än fyra terrasser i alla riktningar, vilket skapar plats för många, långa måltider utomhus. Solpaneler värmer hetvattnet och håller därigenom uppvärmningskostnaderna nere.

Nuvarande ägare har lagt mycket tid och energi på denna vackra fastighet med trädgård, gräsmattor och rosängar. I trädgården finns det många fruktträd inklusive fikon, körsbär och druvor.

Det fina poolområdet som ligger svalt i sin egen oas, är lätt att underhålla, och byggd 2006. Det finns också ett rymligt garage, förråd och en fullt utrustad kantine. Tomten är lätt underhållen och omges av smidesstaket, växter, tegelvägg och elektrisk grind. Det är också möjligt att köpa en liten vingård till, om du vill producera ditt eget vin.

Området

Langhe-området i Piemonte är ett mekka för mat- och vinentusiaster. Här hittar du flera kända medeltida städer som Alba och Asti, och kända viner som Barolo, Barbaresco och Barbera. Oavsett om du letar efter autentiska italienska långa luncher eller stjärnestauranger är möjligheterna oändliga. Huset ligger med ett oslagbart läge, där Medelhavsstranden likaväl som Alpernas skidsystem och storstadspuls i Milano, Genua och Turin finns bara 1,5 timme bort.

Nedanför kullen, en kort promenad från huset ligger staden Santo Stefano Belbo, som tillsammans med den närliggande kommunen Canelli erbjuder alla typer av tjänster, ett brett utbud av affärer och naturligtvis den klassiska italienska torget där lokalbefolkningen umgås med varandra och njuter av sitt kaffe, sin gelato och vin. Området erbjuder ett dynamiskt folkliv även genom de många vinfestivaler och andra festivaler som adderar värde till den lokala kulturen.

Kommunikationer

Genua Flygplats: 1,5 h med bil

Turin Flygplats: 1,5 h med bil

Milano Flygplats: 1 och 55 min med bil

Bergamo Flygplats: 2,5 h med bil