Villa med magisk utsikt, pool och gångavstånd till vattnet och till service, Iseosjön €553.000 – 587.000

Villa med magisk utsikt, pool och gångavstånd till vattnet och till service, Iseosjön €553.000 – 587.000

Villorna

Det perfekt valda läget, liksom vyn över sjö och landskap har varit avgörande i projekteringen av dessa nybyggda villor och delade hus.  Projektet innefattar fristående villor och delvis sammanlänkade hus, vilka omfamnar vackra trädgårdar och privata pooler, avsedda för en privat, avslappnande och njutningsfull upplevelse vid Iseosjön.

Detta unika initiativ ligger på den försiktiga sluttningen på en kulle, med en fantastisk sjöutsikt, som ger fri sikt över ett varierande och dramatiskt, vackert landskap, 5 minuter från sjöns närmsta badstränder.

Trädgårdarna tillsammans med de privata simbassängerna i det fina området skapar en unik atmosfär och exklusiv framtoning.

Byns centrum, restauranger och butiker är endast några minuter bort. Här kan du samtidigt njuta av långa promenader bland gatorna i den gamla delen av byn alldeles i närheten.

De närliggande städerna Sarnico, Lovere och Iseo andas historia, erbjuder ett socialt liv och levande kultur – allting nära tillhands med bil.

Det strategiska läget gör att du på kort tid kan nå de vackraste städerna i norra Italien, rika på historia och kultur; såsom de romantiska städerna Venedig och Verona, eller glamorösa Milano, det fascinerande, vackra Bergamo, samt kusten med Cinque Terre, Porto Fino med flera.

Villorna ligger också med en ideal utgångspunkt för skidåkning (Montecampione ligger 1 h bort) och för att uppleva det välrenommerade vindistriktet Franciacorta, med välkända vinkällare som lockar besökare världen över med sina unika smaker och dofter.

Det är möjligt att köpa en förtöjningsplats nära hamnen. Romantiska utflykter till ön Monte Isola på sjön eller närliggande städer längs Iseosjöns kust är enkelt och tillgängligt tack vare en nära färjehållplats.

Ville Magnolia består av 6 extraordinära tomter med sjöutsikt (tomter A, B, C, D, E, F) som är utrustade som fristående eller halvfasta fastigheter, varav tillgängliga enheter är följande:

Villa D1 –RESERVERAD —

Underbar villa, delvis ansluten till nästliggande villa, består av tre plan. En nedervåning under mark med dubbelt garage om 40 kvm, med privat ingång till en rymlig taverna, drygt 56 kvm, med ett badrum, en tvättstuga och en källare. Utrymmet ger möjligheten att skapa ytterligare ett rum (inrett med högkvalitativa material och finishings) att använda som sovrum, kontor eller för andra önskemål.

Det 51 kvm stora entréplan presenterar ett rymligt vardagsrum med ytterligare badrum, kök i öppen planlösning där ljuset strömmar in tack vare de vida glasdörrarna, vilka ger direkt access till den panoramiska altanen om 13 kvm, att avnjuta utomhusluften och utsikten, skyddat från solen.

På första våningen ligger tre stora sovrum (med möjligheten att skapa ett en-suite sovrum), alla med superb sjöutsikt, samt ett till badrum.

Den vackra privata trädgården med sina 245 kvm, omsluter huset på tre sidor, och på framsidan ligger den privata poolen med solplatser i ett absolut privat läge.

Euro 553.000+VAT (dubbelt garage och privat pool inkluderat).

VILLA D2

Unik villa, delvis ansluten till nästliggande hus, om tre våningar. Nedervåningen med ett dubbelt garage om 40 kvm har direkt ingång till tavernan, med privat ingång.

Tavernan är utrustad med tvättstuga, källare och badrum, och kan möjlighet ge utrymme åt ett fjärde sovrum (inrett med högkvalitativa material och finishings) vid behov eller om man så önskar.

Entréplan presenterar ett rymligt och ljust vardagsrum och separat kök med franska glasdörrar som leder ut till den vackra verandan, med enastående sjöutsikt.

Ett stort master bedroom med utgång till trädgården, ett andra sovrum och ett badrum ligger även i entréplan.

På första våningen ligger ytterligare ett sovrum (eller för vilket ändamål man önskar) och ett badrum med glasvägg och utgång till den 16 kvm stora terrassen.

Trädgården inklusive verandan med sina 276 kvm omger huset på tre sidor. Trädgården förgylls av en privat pool med absolut privat läge.

I källare under mark finns ett trippel garage (90 kvm) och extra rum för exempelvis tvätt och förvaring, om ytterligare 55 kvm.

Euro 587.000+VAT (dubbelt garage och privat pool inkluderat).

 

 

Området

Byns centrum, restaurang och butiker ligger inom gångavstånd. Långpromenader kan avnjutas längs med gatorna i den gamla staden intill. De närliggande städerna Sarnico, Lovere och Iseo andas historia, erbjuder ett socialt liv och levande kultur – allting nära tillhands med bil.

Det strategiska läget gör att du på kort tid kan nå de vackraste städerna i norra Italien, rika på historia och kultur; såsom de romantiska städerna Venedig och Verona, eller glamorösa Milano, det fascinerande, vackra Bergamo, samt kusten med Cinque Terre, Porto Fino med flera. Villorna ligger också med en ideal utgångspunkt för skidåkning (Montecampione ligger 1 h bort) och för att uppleva det välrenommerade vindistriktet Franciacorta, med välkända vinkällare som lockar besökare världen över med sina unika smaker och dofter.

Den välkända golfklubben i Franciacorta ligger i området, där golfare kan njuta av vackra landskap och en uppskattad golfbana.

The site is also an ideal starting point for skiing (Montecampione is 1h away) and to enjoy of the well-known cellars of Franciacorta, which exhilarate wine lovers with their unique tastes and scents.

The renown Franciacorta golf club is located in the area, where golfers can enjoy beautiful landscape and the best of golf.

Det är möjligt att köpa en förtöjningsplats nära hamnen. Romantiska utflykter till ön Monte Isola på sjön eller närliggande städer längs Iseosjöns kust är enkelt och tillgängligt tack vare en nära färjehållplats.

Kommunikationer

Bergamo Flygplats: 1 h med bil

Milano Flygplats: 1,5 h med bil