Villa Rosa, Forte dei Marmi

Snabbfakta

  • Område: Toscanska Rivieran, Forte dei Marmi, Toscana
  • Fakta: 5 sovrum, 6 badrum fördelade på 780 kvm, hiss, 500 kvm trädgård, inomhuspool, gym och spa
  • Pris: Kontakta SteiVell för prisinformation

Nybyggd Toscansk Charm

Huset

Detta vackra, nybyggda hus är ritat av den berömda, toscanska arkitekten Lera, och är en del av hans senaste projekt. Huset ligger i en avslappnad miljö i det sofistikerade Forte dei Marmi och integrerar Feng Shui,  boendekomfort, modernt leverne med avancerad teknik samt full respekt för miljö och energibesparing.  (Exemelvis genom klimatkontroll, eller "Casa Clima"). Designen är inspirerad av de enkla arkitektoniska former som är typiska för Forte dei Marmi, vilka förstärks av noggrant utvalda, naturliga material och ytor som trä, järn, glas, sten och marmor. Huset är omgivet av en vacker, välplanerad trädgård, med flera utomhusverandor och terrasser. Villan har även inomhuspool, spa och gym.

Området

Forte dei Marmi fortsätter att vara förstahandsvalet för den mest kräsna köparen som letar ett andra eller tredje hem längs den toskanska kusten. En elegant semesterort med ett avslappnat strandliv och långa, breda sandstränder, inbäddade i lummig pinjeskog. I Forte dei Marmi finns förstklassiga hotell, utmärkta restauranger och butiker/shopping med utbud av bland annat de mest kända internationella märkena. Forte dei Marmi är ett attraktivt semestermål i en av Italiens mest lockande regioner; Toscana.

Fakta

4+1 sovrum & 4 + 2 badrum, 780 kvm, 2 våningar + källarvåning + inredd vindsvåning, hiss till to 2 + 1 våning, 500 kvm trädgård, 29 kvm inomhuspool, 40 kvm gym och spa, 17 kvm garage med hissplattform (rum för 2 bilar), 500 m till stranden och 500 m till Foret dei Marmi centrum.

Att hitta hit

Flygplatser: Pisa 34 med bil (53 km) - Florence 1h och 5 min med bil (60 km)